Wat spannend, jullie gaan trouwen! Natuurlijk wil je dat deze mooie dag zo goed mogelijk wordt vastgelegd. Want na het genieten van elkaar, jullie gasten, de taart, de bloemen, het diner en misschien wel het feest, vormen de foto's jullie sterkste herinnering. 

Het kiezen van de juiste fotograaf voor jullie bruiloft is daarom echt een investering. Ik begrijp dat jullie met veel liefde en zorgvuldigheid over jullie dag hebben nagedacht en wil het daarom het liefst de dag zo vastleggen zoals jullie die ook voor ogen zien. Ik leer jullie daarom graag kennen tijdens een kennismakingsgesprek. Zo ontdek ik wat jullie wensen zijn, leg ik jullie uit hoe ik te werk ga, en kan ik wat meer van mijn werk aan jullie laten zien. Wat ik vooral belangrijk vind is dat jullie een klik met mij voelen, ik beleef tenslotte de hele dag met jullie mee, en wil graag dat jullie je op je gemak voelen. 

Weddings

Leaf
8B8A5248.jpg

Van tevoren bespreken we de dagindeling, op welke momenten jullie graag willen dat ik aanwezig ben en wat voor soort foto's jullie graag zouden willen. 

Het allerleukste vind ik zelf om al  's ochtends tijdens de voorbereiding aanwezig te zijn. Dan heb ik de tijd om foto's te maken van bijv. het boeket, de ringen, de uitnodigingen, de trouwjurk, sieraden, het opmaken en de first look. De meeste bruidsparen plannen graag voor of na de ceremonie een moment in van 1,5 - 2 uur om een persoonlijke shoot met elkaar te doen. 

Voor het vastleggen van de voorbereiding, ceremonie, een paar familiefoto's, aansnijden van de taart en een persoonlijke shoot is 6 uur fotografie vaak genoeg. Willen jullie ook graag dat ik jullie diner of feest vastleg, denk dan aan een pakket van 8-12 uur. 

Leaf

Na jullie bruiloft ontvangen jullie binnen een paar dagen (of soms al dezelfde dag) een preview van mij. Deze preview bestaat  uit een paar mooie foto's die ik van julie heb geselecteerd. Zo kun je deze foto's bijvoorbeeld al snel met vrienden en familie delen. 

Daarna ga ik aan de slag met het selecteren en bewerken van jullie foto's. Deze ontvangen jullie binnen 2-3 weken van mij in hoge resolutie op een USB-stick samen met een klein mini album (10 pagina's) met jullie mooiste foto's. Natuurlijk kan ik op aanvraag ook een trouwalbum voor jullie samenstellen. 

8B8A9587.jpg

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Investering

Pakket 1

Pakket 2

Pakket 3

€1.395

8 uur fotografie 
kennismakingsgesprek 
locatiebezoek
selectie en nabewerking
minimaal 200 foto's in hoge resolutie
usb-stick 
mini-album 
50% korting op verlovingsshoot 

€1.195

6 uur fotografie 
kennismakingsgesprek 
locatiebezoek
selectie en nabewerking
minimaal 150 foto's in hoge resolutie
usb-stick 
mini-album  

€1.595

10 uur fotografie 
kennismakingsgesprek 
locatiebezoek
selectie en nabewerking
minimaal 150 foto's in hoge resolutie
usb-stick 
mini-album
50% korting op verlovingsshoot  


 

Extra uren zijn altijd bij te boeken in overleg. Ook kan ik aanvullend op jullie pakket altijd een trouwalbum voor jullie maken.