Naast bruiloften fotografeer ik ook regelmatig portretten, zowel in daglicht als in de studio. Het leuke aan een studioportret is dat je minder afhankelijk bent van het weer en zelf de setting en het licht kan bepalen. Zo kan ik het licht, de richting daarvan en de kleur aanpassen aan jouw huidskleur, ogen en gezichtsvorm. Bij het bepalen van de setting is het uiteraard ook van belang waar de foto voor zal worden gebruikt. Een Linked in profielfoto bevat weer andere kenmerken dan bijvoorbeeld een foto voor een brochure of tijdschrift. 

 

 

Een volledige portretshoot neemt 1,5 uur in beslag en kost EUR 150 (incl. btw). Vooraf bespreken we welke setting voor de shoot geschikt is en tijdens de shoot zal ik helpen met poseren en andere details zoals gezichtsuitdrukking en kledingkeuze.

 

Wil je alleen een enkele foto voor bijvoorbeeld een linked in profiel dan is het ook mogelijk een verkorte shoot van 30min te boeken. Deze shoot kost EUR 60 (incl. btw). Ik lever dan eén bewerkte foto aan. Extra foto's kunnen dan tegen een meerprijs worden bijbesteld. 

Portretten

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.